Jeanette Ottosson

Smyckes designer och ägare

Jag har alltid varit kreativ och skapat!

När jag gick i högstadiet (80-talet) så var det stickning som var inne. Ett garnnystan i fickan på jeansen så man kunde sticka på rasten.
Sticka raggsockor till familjen i julklapp, Virka sjalar till vänner.  Ja så där ser livet ut. Alltid minst 3 projekt igång samtidigt.

När jag började att skapa egna smycken så brukade jag beställa ifrån en affär på nätet under några år, när jag helt plötsligt upptäcker att denna affär låg i mina barndomskvarter, Högalid i Stockholm. Jag hade sån tur att jag arbetade i närheten så luncherna intogs på vägen så att jag kunde köpa pärlor. Efter något år så höll jag kurser i en speciell teknik i just den affären. Att göra egna glas cabochoner med tryck. Dessa smycken tillverkar jag fortfarande och det är bl.a. dessa ni hittar här i min butik.

Jag tycker att ett smycke skall vara unikt. Du som bär ett smycke från mig skall känna dig speciell. Det är därför som mina smycken endast finns i ett fåtal exemplar (1-3 st) och smyckena som du ser här finns endast till försäljning just här.

Välkommen in till min butik!

.